Stena Line rangeringer og anmeldelser

Kundanmeldelser for Stena Saga

Stena Saga

Stena Saga trafikerer Stena Line sin rute mellom Oslo og Frederikshavn. Stena Saga er en kombiferge, som vil si at den brukes til å frakte passasjerer, biler og gods.
Gjennomsnittlig kunderangering:
3,756 av 5
3,8
 av 
5
(427 anmeldelser) 427
Snapshot av åpen rangering
Snapshot av rangering (427 anmeldelser)
5 stjerner
110
4 stjerner
181
3 stjerner
78
2 stjerner
38
1 stjerne
20
348 of 409(85%)kunder anbefaler denne fergen til en venn.
Kundanmeldelser for Stena Saga
Anmeldelse 241 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Dies ist eine Fähre

Dato:16. august 2012
Kundeprofilbilde
Sted: bei Hannover
Alder: 50-64
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Ferie
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
2 Av 5
2 Av 5
Lugarer : 
3 Av 5
3 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Ein sehr schönes Fährschiff, wo man noch etwas von Wind und Meer mitbekommt.
Erstaunt waren wir, dass dieses Schiff doch um einiges besser ist als die Scandinavica (wesentlich kleiner).
Das Angebot im Shop und das gesamte Ambiente ist doch üppiger.
Nachteil: Bitte vor dem Einchecken in Oslo sagen, dass man wenn man eingecheckt hat, nicht mehr vom Platz kommt. Deshalb unbedingt die Parkmöglichkeiten außerhalb erweitern!!!
Fordeler: viele nette sitzmöglichkeiten auf deck
Ulemper: nach dem einchecken kommt man in oslo leider nicht
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 242 for Stena Saga
Totalrangering: 
3 Av 5
3 Av 5

betal ikke for lugaren på dagseiling!

Dato:18. august 2011
Kundeprofilbilde
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi har betalt NOK 400,- for lugaren, men vi måtte forlate den allerede klokka 16.00, dvs. 2,5 time før ankomst til Oslo. Det var meget ubehagelig, fordi da var båten full av folk overalt, kaos og ingen ledige bord noen steder. Dette var første gang vi har brukt en Stena Line ferge på dagtid, vanligvis reiser vi kun på nattestid, og da kan vi bruke lugaren til vi er helt fremme. Vi skal aldri mer reise med Stena Line på dagtid.
Fordeler: gode priser god mat
Ulemper: ingen nattseiling til norge
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Nei
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 243 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Torsdagsavganger

Dato:23. juni 2013
Kundeprofilbilde
Sted: Lillehammer
Alder: 50-64
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
Jeg har reist med Stena Line mange ganger og har alltid vært fornøyd med allt ombord!Men denne gangen syns jeg det var veldig mye overstadig fyll og bråk på hjemturen fra Fredrikshavn!Jeg syns det er rart at det ikke var en bedre kontroll med salg av alkohol til allerede berusede personer!Særlig på 8 dekk var det til tider omtrent umulig og ta en røyk der på grunn av mange fulle menn og kvinner!Ellers var det en fin tur med båten!
Utreisedato: 20-06-2013
Fordeler: buss til og fra båtenmeget bra tiltak!
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
-1poeng
1av 3likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kundeprofilbilde
Gubben
Bærum
 
Vennligst vent inntil mer informasjon om Gubben er lastet opp.
Mer informasjon om Gubben kunne ikke lastes opp.
Opplevelsestur 20-21/06
Postert 23. juni 2013
Helt enig med Oddbn62 om fyll ombord. Jeg reiser relativt ofte med Stena Saga og synes det ofte er mye fyll. Forøvrig er det hyggelig betjening, kjempegod mat og meget gunstige priser i
båtens 2 taxfri butikker. Lugaren var også fin synes undertegnede.
 0poeng
0av 0likte denne kommentaren.
Del denne kommentaren:
Facebook GoogleBookmark Hyves Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Anmeldelse 244 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Bra båt for barna

Dato:11. oktober 2011
Kundeprofilbilde
Sted: Oslo
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
3 Av 5
3 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
SPA : 
3 Av 5
3 Av 5
Vi reiser med denne båten i nesten hver skoleferie, barna elsker å være med på alt som skjer på båten og de stor koster seg hver gang og da koser de voksne seg også:-).
Det meste er bra der, men som familie med barn med melkeallergi, hadde det vært ønskelig at det er mer utvalg av mat uten melk på de forskjellige spisestedene. ( har tatt kontakt om dette før, men uten å få respons )
Det er også godt at hele båten er blitt røykfri.
Utreisedato: 08.10.11 til 09.10.11
Fordeler: bra opplegg for barna:-), røykfritt:-)
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 245 for Stena Saga
Totalrangering: 
2 Av 5
2 Av 5

Tragisk tur, aldri mer stena

Dato:9. august 2011
Kundeprofilbilde
Alder: 30-49
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
2 Av 5
2 Av 5
Restauranter : 
1 Av 5
1 Av 5
Underholdning: 
1 Av 5
1 Av 5
Lugarer : 
1 Av 5
1 Av 5
Shopping : 
1 Av 5
1 Av 5
Turen var en dårlig opplevelse på alle måter.
Dyr og dårlig og lite valgmuligheter av mat.
Meget trangt på bildekk, kom nesten ikke av av bilen.
Sygge og dårlig rengjort lugar
Tragisk dårlig lekemuligheter for barna til å kalle den barnas båt.
Lite sitteplasser.
Dårlig utvalg på taxfree, og altfor høye priser.
Konstan optatte heiser, Barn som kjører heis for gøy.
Trist at ikke Color festival går lenger, den var et mye bedre alternativ.
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Nei
+6poeng
6av 6likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 246 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Fin tur

Dato:14. juli 2011
Kundeprofilbilde
Sted: jessheim
Alder: 25-29
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
3 Av 5
3 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi reiste med barna og var kjempe fornøyd med turen. Ungene koste seg med all underholdningen for dem og vi voksene fikk shoppet, slappet av og gamblet litt. Kunne godt hatt litt bedre utvalg på restautanter, eneste billige utgaven er sportsbaren som ikke har så veldig god mat og dårlig utvalg. Vi har også 2 små barn som trenger vogn men søskenvognen vår gikk ikke inn i noen heiser så vi måtte bære minste rundt i softbagen hele reisen.
Fordeler: fint for barna, mye underholdning for store og små, nyskjerrige nils
Ulemper: trange heiser, dårlig utvalg restauranter
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 247 for Stena Saga
Totalrangering: 
3 Av 5
3 Av 5

GØY PÅ LANDET!!!

Dato:20. oktober 2011
Kundeprofilbilde
Sted: Oslo
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Annet
Barer : 
3 Av 5
3 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Opplevelsen på min reise var OK, reiste med mamma og hennes kollegere på jobben. Jeg likte veldig godt underholdning, det var veldig morsomt,jeg lo meg ihjel:-)og likte discoteket. Det eneste skuffelse jeg og mamma min opplevde var at han utlandske som satt i kasse i tax free avdelingen var litt frekk og var ikke noe fredelig, Jeg vil ikke komme noe med detaljer, avg det..
Jeg skulle gi dere 5 stjerne, men jeg gir dere bare 3/4 stjerne..
Utreisedato: 15.Oktober.2011/16.oktober.2011
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kundeprofilbilde
milo
 
Vennligst vent inntil mer informasjon om milo er lastet opp.
Mer informasjon om milo kunne ikke lastes opp.
Jentetur.
Postert 26. oktober 2011
Koselig betjening på spaavdelingen.Fant asjett med gammel på lugaren og vond lukt.Sur grinete betjening i buffet resturangen og på den snakkbaren.
God underholdning.
 0poeng
0av 0likte denne kommentaren.
Del denne kommentaren:
Facebook GoogleBookmark Hyves Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Anmeldelse 248 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

En topp reise fra A til Å

Dato:28. juli 2011
Kundeprofilbilde
Sted: gjøvik
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
SPA : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi var noen venner som dro avgårde, forvenningsfulle og glade. Vi startet turen på dekk, deretter ble det lek og moro for barna. Og de mulighetene er helt greie for barn. De smeltet for piratene:) Vi voksne hygget oss en rolig time mens showet foregikk, det er kjørkommet for den som aldri har egen tid. en time gjør susen. Dagen etter spiste vi en fantastisk buffe. Ble så mett av deilig mat. Takk:)
Turen var topp!!
Vi kommer snart igjen!!
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kundeprofilbilde
Sotpirat-mamma
 
Vennligst vent inntil mer informasjon om Sotpirat-mamma er lastet opp.
Mer informasjon om Sotpirat-mamma kunne ikke lastes opp.
2 sotpirater ble "født"!
Postert 1. august 2011
Takker for veldig bra opplegg for barna! De satte veldig stor pris på både pirat CD og show! Det betyr veldig mye at dere engasjerer barna på reisen! Vi hadde en flott reise med dere - buffen var også veldig bra :-)
 0poeng
0av 0likte denne kommentaren.
Del denne kommentaren:
Facebook GoogleBookmark Hyves Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Anmeldelse 249 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

pleziervaren

Dato:13. juli 2011
Kundeprofilbilde
Sted: Hoogezand
Alder: 50-64
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
Onder strenge beoordeling keurde ik als oud scheepsbouwer de Stenaline Saga. Ter hoogte van het achterschip waren de trillingen van de schroef hinderlijk merkbaar. (Misschien een defect aan één van de schroefbladen?)
De Saga is al wat ouder maar gaat nog goed in de vaart.
De maaltijd was prima en de voor ons onbekende gerechten zinneprikkelend.
Uiteraard is de aankomst in Oslo heel speciaal. De dreigende lucht boven de stad spectaculair.
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
-1poeng
0av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 250 for Stena Saga
Totalrangering: 
3 Av 5
3 Av 5

Norge tur/retur

Dato:20. august 2013
Kundeprofilbilde
Alder: 65-79
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Besøke venner og familie
Barer : 
3 Av 5
3 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
2 Av 5
2 Av 5
SPA : 
3 Av 5
3 Av 5
Selve færgen med personale var ganske udmærket. På færgen er der absolut ikke meget plads til madpakkerejsende hvis vejret ikke tillader at man kan sidde udendørs. Toiletforholdende på ventepladsen i Oslo er under al kritik, vi var 6 mænd i kø, og hos damerne stod det værre til. Det var også meget vanskelig at finde toilettet. Jeg ved ikke hvordan det står til i Frederikshavn. Jeg mener også at priserne på udførselsvarerne er alt for høje.
Utreisedato: 18.08.2012
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
-1poeng
0av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 251 for Stena Saga
Totalrangering: 
1 Av 5
1 Av 5

Veldig veldig skuffet.

Dato:19. august 2011
Kundeprofilbilde
Sted: Gudbrandsdalen
Alder: 25-29
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
1 Av 5
1 Av 5
Restauranter : 
1 Av 5
1 Av 5
Underholdning: 
1 Av 5
1 Av 5
Lugarer : 
1 Av 5
1 Av 5
Shopping : 
2 Av 5
2 Av 5
SPA : 
1 Av 5
1 Av 5
Både jeg og barna (4,6 år) kjedet oss veldig, de er et møkkete skip, lukter vondt. Maten er kjempe dårlig, sånn fort laga mat, ikke noe pålegg, og altfor dyrt i forhold av hva du får. Lugaren var møkkete, sengene og dyne/pute vondte. Underholdningen var ikke barna fornøyde med, de kjedet seg i 24 timer.Vi var med under en sånn pirat greier var der. Det var så dårlig at jeg anbefaler ingen å ta denne båten, den egner seg kunn for en party tur.
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Nei
 0poeng
1av 2likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 252 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Avbrekk i hverdagen

Dato:18. juni 2011
Kundeprofilbilde
Sted: oslo
Alder: 65-79
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Bilder til denne anmeldelsen
(klikk for å se bilde i full størrelse)
Bilde innsendt av bruker
Får feriestemning bare jeg ser StenaSaga ligge der,for jeg vet at det venter meg mange hyggelige timer.Betjeningen er hjelpsomme og proffe,maten og underholdingen er god.Alle man møter er blide og i godt humør,det er godt utvalg og gode tilbud i butikken.Spa avd er et eventyr,ren nytelse.og er det godt vær blir man enda bedre humør av å nyte en kald pils på dekk og kanskje en burger .Ja,det er ikke rart jeg gleder meg til hver tur med StenaSaga.
Fordeler: kos rett rundt hjørnet
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kundeprofilbilde
AHL0SL
Oslo
 
Vennligst vent inntil mer informasjon om AHL0SL er lastet opp.
Mer informasjon om AHL0SL kunne ikke lastes opp.
Luksus og iskald champagne
Postert 21. juni 2011
Vi var atter en gang på Stena Line i helgen. Denne gangen hadde vi valgt en Captains Class Minisuite, det var en riktig fin start på turen (dette er til å anbefale). Vi valgte å starte kvelden i Riva Bar, og der hadde de kjempefin musikk. Så var det deilig middag i restauranten, etterfulgt av dans i C-View. Vi var heldige med været dagen etter, så etter lunsj i buffen fikk vi nyte det fine været på soldekk. Her var det også anledning til å kjøpe grillmat.Vi var også med på musikkquisen som er et hygglig innslag.
Tusen takk til hyggelig betjening ombord på Stena Saga.
Blir ikke lenge til neste tur. Ship o hoi, vi sees!
 0poeng
0av 0likte denne kommentaren.
Del denne kommentaren:
Facebook GoogleBookmark Hyves Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Anmeldelse 253 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Strålende moro for gjengen

Dato:5. august 2011
Kundeprofilbilde
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
Sønnene våre løp rundt på tåspissene med sprikende fingre og hadde det fantastisk på Barnas båt. Vi oppgraderte til en lugar med havutsikt og det reddet nok noe av turen, for det var spennende å se bølgene og båtene fare forbi utenfor lugaren. Moro at de har brukt båten så aktivt i oppgavene for barna og buffeen var et eventyr i seg selv med all spaghetti og is et barnehjerte kunne begjære. Maten for de voksne kunne gjerne vært litt mer variert...
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 254 for Stena Saga
Totalrangering: 
3 Av 5
3 Av 5

Skuffet

Dato:29. august 2013
Kundeprofilbilde
Sted: Aalborg
Alder: 30-49
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Vi havde en tur fra frederikshavn til oslo havde ikke fået tiderne men da vi kom til oslo fik vi først at vide i højtaleren at vi skulle være af skibet kl 8.00 .....dette var 07.40 og ikke været i bad....!!!
Havde en dejlig dag i oslo men da vi kommer tilbage efter 10½ time i oslo og ville have et bad var der overhovedet ikke været en sjæl på lugarret......måtte da gå i reseptionen og hente hvilket ikke var noget
problem men lidt skuffende....!!!!
Utreisedato: 26.08.2013
Fordeler: dejlig lang dag i oslo
Ulemper: rengøring
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
-1poeng
0av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 255 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Innertier med piratunderholdning!

Dato:8. august 2011
Kundeprofilbilde
Sted: Østlandet
Alder: 30-49
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
3 Av 5
3 Av 5
Restauranter : 
2 Av 5
2 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Vi takker for en fin tur med Stena Saga.
Piratunderholdningen ble en absolutt kjempesuksess for minstemann. Han har fortalt alle om Zita og kaptein Zot, og vist stolt fram tatoveringen sin. Kona har også bare gode ting å fortelle fra sin opplevelse i spa-avdelingen, så nå synes vi at vi har hatt en fin båt-tur!
Det som dessverre ikke var like godt var buffeten. Tørt kjøtt, og vannete grønnsaker, ..men blid og serviceminded betjening.
Vi kommer igjen!
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 256 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Rudolf

Dato:13. desember 2011
Kundeprofilbilde
Sted: Sør-Hedmark
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Jobb
Barer : 
2 Av 5
2 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Kjøpte masse ombord. Fikk overhaling av føttene mine av Emelie i spaet. Fantastisk! Kjempeservice på vei inn på båten igjen i Gøteborg når man måtte gå ned trappa og inn baugen. Noe jeg med rullator slapp unna. Servicen ombord var suveren! Alltid vennlige mennesker. Man fikk ingen hjelp uten å spørre, men hvis jeg spurte, så gjorde alle det de kunne. Selv når alarmen gikk. Og mere til. MEN, man MÅ jo selvsagt spørre på en beskjeden og respektfull måte!!!
Utreisedato: 10-12-2011,11-12-2011,12-12-2011
Fordeler: trygghet ombord, god service fra lugarpersonell når jeg trengte det, renslig. gøy å se security vaske/støvsuge "pizza"., nyyyydelig mat, taste er blitt meget tastefull
Ulemper: litt slitt på den ene lugaren., manglet "skikkelig sjokoladepudding og vaniljesaus
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 257 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

heen en terug gevaren

Dato:12. august 2014
Kundeprofilbilde
Sted: Beek en Donk
Alder: 25-29
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
Naar Oslo super mooi weer, ruim de halve tijd op het dek gezeten. Helaas werd het sundek door een aantal mensen bezet gehouden door spullen te laten liggen... van de bar en spa hebben we geen gebruik gemaakt, dus kunnen we niet beoordelen.
Terug naar Frederikshavn lekker gegeten bij restaurant Taste, echt een vreetschuur, maar goed zat allemaal. Hut ziet er netjes genoeg uit, het is oud maar goed. Helaas vrijwel niet geslapen door storm op zee 's nachts.
Utreisedato: 28-07-2014 en 11-08-2014 op 12-08-2014
Fordeler: mooi uizicht bij noorwegen, gezellig live muziek aan boord, eten goed zat
Ulemper: informatie slecht te verstaan, sundek wordt 'handdoekje leggen' toegepast, taxfree shop alsnog duur
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 258 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Båt- og sykkeltur!!

Dato:12. juni 2013
Kundeprofilbilde
Sted: Oslo
Alder: 65-79
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi anbefaler 36-timers cruiset, flott utseiling og god underholdning på Sundeck. Fortsetter kvelden i Sea View og danser natten lang med Spotlight-musikk. Meget bra!
Etter en god frokost går vi i land for å oppleve Frederikshavn. Låner sykler og nyter Palmestranden, herlige blomsterdufter langs sykkelveiene og Bangsbo med den flotte botaniske hage.
Nyter så en deilig hjemreise med shopping ombord og et godt måltid.
Dette var et deilig avbrekk i hverdagen!
Utreisedato: 09-06-2013
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 259 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Noget for alle

Dato:15. april 2013
Kundeprofilbilde
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
SPA : 
3 Av 5
3 Av 5
Bilder til denne anmeldelsen
(klikk for å se bilde i full størrelse)
Bilde innsendt av bruker
Bilde innsendt av bruker
Bilde innsendt av bruker
Bilde innsendt av bruker
Dejligt som mini cruise, der er aktiviteter for alle.
Shopping butikken er mest henvendt til norske kunder.
Færgen er lidt slidt - men dette er ikke oplevelsen i kahytterne, som er rene og hyggelige.
Hvis man ikke kan lide aften buffeten er man kræsen, der er noget for alle selvom det hele ikke er 5-stjerne værdi.
Alt i alt er et mini cruise noget der skal prøves, det hyggeligt og afslappende, plus man ser noget fantastisk natur (afhænger nok af vejret).
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 260 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Frokostbuffet var ikke bra 17. juni

Dato:18. juni 2012
Kundeprofilbilde
Sted: Oslo
Alder: 50-64
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Restauranter : 
2 Av 5
2 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi kom for å spise frokost 17. juni til et tomt bord - det fantes ikke brød, ikke grønnsaker, ikke frukt, bare 1 skive ost og veldig lite mat ellers.
Det var kl 09.50, og frokosten skulle serveres til 10.30. Det tok en halvtime å vente til betjeningen kom med mer mat - og det var nesten tomt på restauranten - noe dere kanskje bør tenke på.
Ellers var lugarene bra, god mat hos Brimi og godt utvalg i butikkene. Men frokosten vil jeg ikke anbefale å kjøpe, sorry
Utreisedato: 16-06-2012
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+2poeng
3av 4likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
<<Forrige  1 ... 11 12 13 14 15 ... 22  Neste>>