Stena Line rangeringer og anmeldelser

Kundanmeldelser for Stena Saga

Stena Saga

Stena Saga trafikerer Stena Line sin rute mellom Oslo og Frederikshavn. Stena Saga er en kombiferge, som vil si at den brukes til å frakte passasjerer, biler og gods.
Gjennomsnittlig kunderangering:
3,768 av 5
3,8
 av 
5
(410 anmeldelser) 410
Snapshot av åpen rangering
Snapshot av rangering (410 anmeldelser)
5 stjerner
109
4 stjerner
172
3 stjerner
73
2 stjerner
37
1 stjerne
19
338 of 394(86%)kunder anbefaler denne fergen til en venn.
Kundanmeldelser for Stena Saga
Anmeldelse 241 for Stena Saga
Totalrangering: 
1 Av 5
1 Av 5

Veldig veldig skuffet.

Dato:19. august 2011
Kundeprofilbilde
Lillemaje
Sted: Gudbrandsdalen
Alder: 25-29
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
1 Av 5
1 Av 5
Restauranter : 
1 Av 5
1 Av 5
Underholdning: 
1 Av 5
1 Av 5
Lugarer : 
1 Av 5
1 Av 5
Shopping : 
2 Av 5
2 Av 5
SPA : 
1 Av 5
1 Av 5
Både jeg og barna (4,6 år) kjedet oss veldig, de er et møkkete skip, lukter vondt. Maten er kjempe dårlig, sånn fort laga mat, ikke noe pålegg, og altfor dyrt i forhold av hva du får. Lugaren var møkkete, sengene og dyne/pute vondte. Underholdningen var ikke barna fornøyde med, de kjedet seg i 24 timer.Vi var med under en sånn pirat greier var der. Det var så dårlig at jeg anbefaler ingen å ta denne båten, den egner seg kunn for en party tur.
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Nei
 0poeng
1av 2likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 242 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Avbrekk i hverdagen

Dato:18. juni 2011
Kundeprofilbilde
marie
Sted: oslo
Alder: 65-79
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Bilder til denne anmeldelsen
(klikk for å se bilde i full størrelse)
Bilde innsendt av bruker
Får feriestemning bare jeg ser StenaSaga ligge der,for jeg vet at det venter meg mange hyggelige timer.Betjeningen er hjelpsomme og proffe,maten og underholdingen er god.Alle man møter er blide og i godt humør,det er godt utvalg og gode tilbud i butikken.Spa avd er et eventyr,ren nytelse.og er det godt vær blir man enda bedre humør av å nyte en kald pils på dekk og kanskje en burger .Ja,det er ikke rart jeg gleder meg til hver tur med StenaSaga.
Fordeler: kos rett rundt hjørnet
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kundeprofilbilde
AHL0SL
Oslo
 
Vennligst vent inntil mer informasjon om AHL0SL er lastet opp.
Mer informasjon om AHL0SL kunne ikke lastes opp.
Luksus og iskald champagne
Postert 21. juni 2011
Vi var atter en gang på Stena Line i helgen. Denne gangen hadde vi valgt en Captains Class Minisuite, det var en riktig fin start på turen (dette er til å anbefale). Vi valgte å starte kvelden i Riva Bar, og der hadde de kjempefin musikk. Så var det deilig middag i restauranten, etterfulgt av dans i C-View. Vi var heldige med været dagen etter, så etter lunsj i buffen fikk vi nyte det fine været på soldekk. Her var det også anledning til å kjøpe grillmat.Vi var også med på musikkquisen som er et hygglig innslag.
Tusen takk til hyggelig betjening ombord på Stena Saga.
Blir ikke lenge til neste tur. Ship o hoi, vi sees!
 0poeng
0av 0likte denne kommentaren.
Del denne kommentaren:
Facebook GoogleBookmark Hyves Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Anmeldelse 243 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Strålende moro for gjengen

Dato:5. august 2011
Kundeprofilbilde
Småbarnsmamma
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
Sønnene våre løp rundt på tåspissene med sprikende fingre og hadde det fantastisk på Barnas båt. Vi oppgraderte til en lugar med havutsikt og det reddet nok noe av turen, for det var spennende å se bølgene og båtene fare forbi utenfor lugaren. Moro at de har brukt båten så aktivt i oppgavene for barna og buffeen var et eventyr i seg selv med all spaghetti og is et barnehjerte kunne begjære. Maten for de voksne kunne gjerne vært litt mer variert...
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 244 for Stena Saga
Totalrangering: 
3 Av 5
3 Av 5

Skuffet

Dato:29. august 2013
Kundeprofilbilde
Skave
Sted: Aalborg
Alder: 30-49
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Vi havde en tur fra frederikshavn til oslo havde ikke fået tiderne men da vi kom til oslo fik vi først at vide i højtaleren at vi skulle være af skibet kl 8.00 .....dette var 07.40 og ikke været i bad....!!!
Havde en dejlig dag i oslo men da vi kommer tilbage efter 10½ time i oslo og ville have et bad var der overhovedet ikke været en sjæl på lugarret......måtte da gå i reseptionen og hente hvilket ikke var noget
problem men lidt skuffende....!!!!
Utreisedato: 26.08.2013
Fordeler: dejlig lang dag i oslo
Ulemper: rengøring
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 245 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Innertier med piratunderholdning!

Dato:8. august 2011
Kundeprofilbilde
Jostis
Sted: Østlandet
Alder: 30-49
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
3 Av 5
3 Av 5
Restauranter : 
2 Av 5
2 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Vi takker for en fin tur med Stena Saga.
Piratunderholdningen ble en absolutt kjempesuksess for minstemann. Han har fortalt alle om Zita og kaptein Zot, og vist stolt fram tatoveringen sin. Kona har også bare gode ting å fortelle fra sin opplevelse i spa-avdelingen, så nå synes vi at vi har hatt en fin båt-tur!
Det som dessverre ikke var like godt var buffeten. Tørt kjøtt, og vannete grønnsaker, ..men blid og serviceminded betjening.
Vi kommer igjen!
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 246 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Rudolf

Dato:13. desember 2011
Kundeprofilbilde
Rullemotor
Sted: Sør-Hedmark
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Jobb
Barer : 
2 Av 5
2 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Kjøpte masse ombord. Fikk overhaling av føttene mine av Emelie i spaet. Fantastisk! Kjempeservice på vei inn på båten igjen i Gøteborg når man måtte gå ned trappa og inn baugen. Noe jeg med rullator slapp unna. Servicen ombord var suveren! Alltid vennlige mennesker. Man fikk ingen hjelp uten å spørre, men hvis jeg spurte, så gjorde alle det de kunne. Selv når alarmen gikk. Og mere til. MEN, man MÅ jo selvsagt spørre på en beskjeden og respektfull måte!!!
Utreisedato: 10-12-2011,11-12-2011,12-12-2011
Fordeler: trygghet ombord, god service fra lugarpersonell når jeg trengte det, renslig. gøy å se security vaske/støvsuge "pizza"., nyyyydelig mat, taste er blitt meget tastefull
Ulemper: litt slitt på den ene lugaren., manglet "skikkelig sjokoladepudding og vaniljesaus
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 247 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Båt- og sykkeltur!!

Dato:12. juni 2013
Kundeprofilbilde
Sykkelfantomene
Sted: Oslo
Alder: 65-79
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi anbefaler 36-timers cruiset, flott utseiling og god underholdning på Sundeck. Fortsetter kvelden i Sea View og danser natten lang med Spotlight-musikk. Meget bra!
Etter en god frokost går vi i land for å oppleve Frederikshavn. Låner sykler og nyter Palmestranden, herlige blomsterdufter langs sykkelveiene og Bangsbo med den flotte botaniske hage.
Nyter så en deilig hjemreise med shopping ombord og et godt måltid.
Dette var et deilig avbrekk i hverdagen!
Utreisedato: 09-06-2013
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 248 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Noget for alle

Dato:15. april 2013
Kundeprofilbilde
Mads
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
SPA : 
3 Av 5
3 Av 5
Bilder til denne anmeldelsen
(klikk for å se bilde i full størrelse)
Bilde innsendt av bruker
Bilde innsendt av bruker
Bilde innsendt av bruker
Bilde innsendt av bruker
Dejligt som mini cruise, der er aktiviteter for alle.
Shopping butikken er mest henvendt til norske kunder.
Færgen er lidt slidt - men dette er ikke oplevelsen i kahytterne, som er rene og hyggelige.
Hvis man ikke kan lide aften buffeten er man kræsen, der er noget for alle selvom det hele ikke er 5-stjerne værdi.
Alt i alt er et mini cruise noget der skal prøves, det hyggeligt og afslappende, plus man ser noget fantastisk natur (afhænger nok af vejret).
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 249 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Frokostbuffet var ikke bra 17. juni

Dato:18. juni 2012
Kundeprofilbilde
Troll
Sted: Oslo
Alder: 50-64
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Restauranter : 
2 Av 5
2 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Vi kom for å spise frokost 17. juni til et tomt bord - det fantes ikke brød, ikke grønnsaker, ikke frukt, bare 1 skive ost og veldig lite mat ellers.
Det var kl 09.50, og frokosten skulle serveres til 10.30. Det tok en halvtime å vente til betjeningen kom med mer mat - og det var nesten tomt på restauranten - noe dere kanskje bør tenke på.
Ellers var lugarene bra, god mat hos Brimi og godt utvalg i butikkene. Men frokosten vil jeg ikke anbefale å kjøpe, sorry
Utreisedato: 16-06-2012
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+2poeng
3av 4likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 250 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Oplevelse

Dato:17. april 2013
Kundeprofilbilde
banjo
Sted: hirtshals
Alder: 65-79
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
Rejseoplevelser er mange ting, oplevelser ligeså. Men ens for dem alle er øjnene, der ser.
Personalet skal have stor ros, især dem jeg har været i kontakt med.
Toiletforhold i Oslo er for viderekommende. Måske kunne Stena line få dette forbedret. I har jo kontakten. Dette ville glæde især cruisegæster, som ikke er norske. Hvor nordmænd lader vandet, skal være usagt! Tak for turen. Tak til Carina dekk 6 for stor hjælpsomhed og til de andre.
Med venlig hilsen
Johannes
Utreisedato: 13.04.2013 og 15.04.2013
Fordeler: højt humør og ingen sø
Ulemper: toiletforhold i oslo
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 251 for Stena Saga
Totalrangering: 
2 Av 5
2 Av 5

Veldig skuffende

Dato:19. september 2011
Kundeprofilbilde
noller
Sted: oslo
Alder: 50-64
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Annet
Barer : 
2 Av 5
2 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
3 Av 5
3 Av 5
Lugarer : 
2 Av 5
2 Av 5
Shopping : 
2 Av 5
2 Av 5
SPA : 
4 Av 5
4 Av 5
Første inntrykk var dårlig lukt, skitne tepper, klissete gulv ved lekerom,trappe til disco, gammel øllukt i disco, soldekk med veltede stoler,visne blomster, og masser av knust glass. Alle lokale (minus disco og playroom) ser nye og fine ut men selve fergen er fullt av rust ved vinduer, revnede glass dekket med plast. Mye rust ved redningsbåter etc, mange fulde/fuldesyge folk som bliver skænket fritt i alle barer, jeg er dansk og tåler det meste men dette var slitsomt
Utreisedato: 10-11-2011
Ulemper: fuldesyke passasjerer
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Nei
+2poeng
2av 2likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Kommentar (1)
Kommentarer (1)
Kundeprofilbilde
harald
Hamar
 
Vennligst vent inntil mer informasjon om harald er lastet opp.
Mer informasjon om harald kunne ikke lastes opp.
Vinduer med tåkesyn
Postert 3. oktober 2011
Det på tide at dere skifter ødelagte vinduer i lugarene Jeg fikk ny lugar på grunn av det. Meget god service i resepsjonen og ellers ombord.Savner en plass hvor vi røykere kan kose oss,men vi treffes nå på kielferjene (fire ganger i året) Priser på mat og drikke er OK ombord.
 0poeng
0av 0likte denne kommentaren.
Del denne kommentaren:
Facebook GoogleBookmark Hyves Twitter
Kommentarer (1)
Kommentar (1)
Anmeldelse 252 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Jeg er blitt en Stena Saga fan

Dato:23. november 2011
Kundeprofilbilde
Granny
Sted: Ski
Alder: 65-79
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Jeg reiste mye med Stena Saga i såkalt "gamle dager". Da opplevde jeg fergen som koselig, men veldig mørk. Ble helt betatt da jeg reiste med den nyrestaurerte fergen, som jeg opplever som lys og innbydende. Nå reiser jeg så ofte jeg kan, og reiser gjerne alene, for jeg koser meg ved bare å være om bord. Synes de innvendige lugarene er helt OK. Har bare prøvet massasje på SPA, men skal reise igjen nå den 7. og 11. desember, og da vil jeg ta en hel spa-opplevelse. Gleder meg.
Utreisedato: 16-11-2011
Fordeler: hyggelig personale, at jeg kan få min egen lugar. vil ikke dele lugar
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
-1poeng
0av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 253 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

en hyggelig tur

Dato:4. september 2011
Kundeprofilbilde
cruisevenn
Sted: horten
Alder: 65-79
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Barer : 
5 Av 5
5 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
3 Av 5
3 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
Vi hadde en hyggelig tur. Alltid fin dansemusikk og hyggelige bartendere. Shopping er en koselig aktivitet og mange presanger ble kjøpt. Hadde også en koselig lunch på hjemveien som kan anbefales. Det var en koselig underholdning i Riva bar men det ble litt mye med den samme underholdningsartisten også på søndag i dansesalen. Men det negative var nok lugaren. Madrassene hadde svalgang og putene var klumpete. Såpen holdt ikke ut turen. Håper dette retter seg så alt kan bli bra.
Utreisedato: 1.september 2011
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 254 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Fantastisk tur

Dato:29. juli 2012
Kundeprofilbilde
LmCmKnLn
Sted: Oslo
Alder: 25-29
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Om bord opplevelse
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
2 Av 5
2 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Vi dro fra 27 til 28 juni på Barnas Båt.Barna var så utrolig fornøyd med fantastisk underholdning og god mat.De hadde noe å gjøre under hele reisen.
Vi voksne var å fikk massasje,god mat og syntes det var en skikkelig vellykket tur.Vi fikk alle sammen dekket våres shopping behov,magene var mette av både mat og godis.
Det eneste var at lugarene kunne gjerne hatt en liten oppussing.Bærer litt preg av slitasje.Ellers kjempe fornøyde og anbefaler småbarnsforeldre absolutt og dra...
Utreisedato: 28-07-2012
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
-2poeng
1av 4likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 255 for Stena Saga
Totalrangering: 
4 Av 5
4 Av 5

Det er deilig å være Norsk i Danmark!! :o))

Dato:21. september 2011
Kundeprofilbilde
ChristinDenGlade
Sted: Oslo
Alder: 25-29
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
4 Av 5
4 Av 5
Bilder til denne anmeldelsen
(klikk for å se bilde i full størrelse)
Bilde innsendt av bruker
Bare hyggeturer,rett og slett :-)
Reist veldig,veldig ofte i flere år på Stena Saga,alt fra med familie og venner på Minicruiser, til ferier i kjære dejlige Danmark,hvor jeg besøker min Danske skatt som der bor :-)
Vi koser oss alltid på våre turer.
Hyggelig besetning,god mat og drikke,god stemning, musikk, bli kjent med nye mennesker,nyte den vakre havutsikten samt sjøluften på dekk, god shopping og fine lugarer +++ :-)
I helgen blir det jentecruise på oss :-)
Takk,Stena Saga!
Utreisedato: 16.juni.2011 og igjen om 2 dager :)
Fordeler: mange
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 256 for Stena Saga
Totalrangering: 
3 Av 5
3 Av 5

Velg utvendig lugar

Dato:23. august 2011
Kundeprofilbilde
Halvdansken
Sted: Oslo
Alder: 30-49
Kjønn: Mann
Årsak til reisen: Ferie
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
3 Av 5
3 Av 5
Shopping : 
3 Av 5
3 Av 5
Anbefaler at du/dere velger en utvendig lugar da dere kun får to tilstøtende lugarer. Vi valgte en innvendig og det var fest til langt på natt (går de ikke brannvakt ombord???) og som vi måtte purre på. Ellers er mannskap hyggelig bortsett fra at de kommer inn på lugar en halv time før de skal (for n'te gang), for å si at vi må forlate lugaren... Tullete. Vi velger nok å kjøre til Gøteborg neste gang for å slippe lugarer da det trekker ned totalinntrykk av en ellers grei reise.
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 257 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Flott rundtur med Stena Saga

Dato:16. november 2011
Kundeprofilbilde
Benita
Sted: Oslo
Alder: 65-79
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Kort avbrekk
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
5 Av 5
5 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
5 Av 5
5 Av 5
Benyttet anledningen til å ta rundturen med Stena Saga. Avgang søndag kveld og til Fredrikshavn grytidlig mandag. Vi tok en deilig lang frokost med sjøutsikt og gikk glade og fornøyde i land i Gøteborg ved ankomst og tok buss til Nordstan. Tilbake til båten ved 14-tiden, og etterpå buffe med deilige kalde og varme retter også med sjøutsikt. Så til Fredrikshavn igjen før kursen ble satt mot Oslo.
Fin stemning på båten, og veldig behagelig lugar (Comfort Class).
Kommer snart igjen!
Utreisedato: 13-11-2010
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
1av 2likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 258 for Stena Saga
Totalrangering: 
5 Av 5
5 Av 5

Kjempe bra når man reiser med barn

Dato:27. juli 2011
Kundeprofilbilde
gladmor
Sted: tønsberg
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Besøke venner og familie
Barer : 
4 Av 5
4 Av 5
Restauranter : 
4 Av 5
4 Av 5
Underholdning: 
5 Av 5
5 Av 5
Lugarer : 
5 Av 5
5 Av 5
Shopping : 
4 Av 5
4 Av 5
SPA : 
5 Av 5
5 Av 5
Jeg har reist mellom Norge og Danmark mange ganger i løpet av ett år, både med stena og colorline, og vill si att stenaline er den beste båten å reise med når du har små unger, da jeg synes att de som jobber der gjør det gøy for ungene og gjør en god jobb for att underholde dem, selv om det er mange timer å være på vannet, går tiden veldig fort da det skjer noe nesten hele tiden, min datter på fire, stor koser seg hver gang vi har reist med stena. Så takk alle dere som jobber der..
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
 0poeng
0av 0likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 259 for Stena Saga
Totalrangering: 
2 Av 5
2 Av 5

Tur 02.0514 - 03.05.14. Oslo- Fredrikshavn

Dato:9. mai 2014
Kundeprofilbilde
Blondinen
Sted: Dal
Alder: 30-49
Kjønn: Kvinne
Årsak til reisen: Shopping
Barer : 
3 Av 5
3 Av 5
Restauranter : 
2 Av 5
2 Av 5
Underholdning: 
4 Av 5
4 Av 5
Lugarer : 
4 Av 5
4 Av 5
Shopping : 
1 Av 5
1 Av 5
SPA : 
3 Av 5
3 Av 5
Vi ble veldig skuffet over "Outlet" ombord. Tydeligvis er det kun alkohol de vil selge. Den eneste brusen som var å få kjøpt var 1/2 l til 24 kr. Tidligere var det muligheter til å kjøpe brett med brus. Hva skal barn og de som IKKE drikker alkohol kjøpe nå? Nei, dette var altfor dårlig. Hvis de ikke vil skremme barnefamilier eller de som ikke vil drikke alkohol bort bør de få tilbake brusen på taxfree. Ikke var det særlig utvalg i goteriet heller. Vurderer å ta Color Line neste gang.
Utreisedato: 02.05.14 - 03.05.14
Fordeler: de har gratis-turer for extramedlemmer
Ulemper: dårlig taxfree
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Ja
+1poeng
1av 1likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
Anmeldelse 260 for Stena Saga
Totalrangering: 
1 Av 5
1 Av 5

Stängt er det mest brugte ord

Dato:25. mars 2013
Kundeprofilbilde
Nielsen
Barer : 
2 Av 5
2 Av 5
Restauranter : 
3 Av 5
3 Av 5
Underholdning: 
1 Av 5
1 Av 5
Lugarer : 
1 Av 5
1 Av 5
Shopping : 
1 Av 5
1 Av 5
Havde fået nogle gavekort som vi valgte at benytte sammen, nogle kolleger og jeg.
Det var dog en noget broget oplevelse. Færgen er slidt, træt og fyldt med fulde nordmænd.
Man havde også lige glemt at der var gæster ombord, der ikke skulle i land i Oslo. Vi kunne så stå og glo mens alle steder blev lukket pga. rengøring, fint nok der bliver gjort rent, men man glemmer lige hvor gæsterne skal være.
Ganske enkelt en elendig oplevelse, der ikke kan anbefales til nogen.
Dog var maden god.
Fordeler: maden er god
Ulemper: total mangel på kundepleje, minder om spritfærgerne i tyskland
Vil du anbefale denne fergen til en venn? Nei
+1poeng
2av 3likte denne anmeldelsen.
Tusen takk! Du har lagt inn en kommentar på denne anmeldelsen.
<<Forrige  1 ... 11 12 13 14 15 ... 21  Neste>>